Your Attractive Heading

Info

01
Info

Siapa Kami

Lensamaya Solutions diasaskan oleh Shahrizan pada akhir 2012 yang telah berkecimpung dalam industri IT sejak 2003. Selepas menutup kedai dalam talian perisian komputernya, beliau memutuskan untuk membina perniagaan yang sah. Kemudian timbul idea syarikat ini. Dengan sedikit bantuan, dia akhirnya mengumpulkan semua maklumat yang diperlukan dan berjaya mendaftarkan syarikat dan laman web. Kini dia bekerja sepanjang masa untuk menjadikannya perniagaan yang mapan dan terkenal, dan mencari lebih banyak peluang untuk terus maju.

02
Info

Servis

Kami menyediakan perkhidmatan komputer yang unik untuk individu dan perniagaan kecil di beberapa kawasan terpilih di Kelantan. Kami juga menyediakan pemasangan dan penyelenggaraan rangkaian komputer berskala kecil selain daripada menjual perisian komputer untuk kegunaan persendirian dan korporat. Pada pertengahan tahun 2013, kami berpendapat bahawa kami harus melibatkan diri dalam pembangunan web supaya kami melakukan beberapa penyelidikan dan mendapati bahawa masih ada peluang. Kami membiarkan diri kami dalam perniagaan mengetahui semua risiko dan cabaran yang akan kami hadapi. Walau apa pun, kami mengharapkan yang terbaik, untuk kami dan untuk anda semua di luar sana.

03
Info

Misi

Misi kami adalah untuk membantu anda dengan masalah anda yang tidak dapat diselesaikan dalam pengkomputeran dan rangkaian. Kami akan mengumpulkan semua pengetahuan dan pengalaman kami dan menawarkan penyelesaian terbaik kami kepada anda. Kami benar-benar memahami semua kepayahan dalam membina perniagaan, kami telah melalui laluan yang sama dan masih meneruskan perjalanan kami. Kami percaya pada hubungan perniagaan jangka panjang dan imej perniagaan yang baik untuk bertahan dalam dunia perniagaan yang kompetitif hari ini.